Skip to main content

Microsoft Dynamics 365 Business Central Integration is Helping Enterprises Grow!

Cuperoza

Cuperoza

SKiN MedSpa - Adio, cuperoză! Vezi care este tratamentul ce îți salvează pielea

Vizitați site-ul nostru:- https://www.skinmedspa.ro/adio-cuperoza-vezi-care-este-tratamentul-ce-iti-salveaza-pielea/

Adio, cuperoză! Vezi care este tratamentul ce îți salvează pielea

Prea mult timp, cuperoza a fost considerată o afecțiune incurabilă. O boală cronică ce afecta cu precădere tenul adulților, manifestându-se prin roșeață, bufeuri intense la nivelul feței, sensibilitate, apariția petelor, inflamarea vaselor sangvine sau chiar arsurile la nivelul pielii, cuperoza și-a făcut de cap cu pielea multor femei și bărbați. Dar acum este momentul să spunem stop și să îți prezentăm tratamentul anti-cuperoză care dă roade incredibile.
Jetpeel pentru cuperoza
Despre ce e vorba? Despre magicul JetPeel! Abia așteptăm să îți povestim mai jos despre această procedură, deoarece e una dintre cele cu care ne mândrim cel mai tare la SKiN MedSpa! Află totul despre JetPeel și vezi cum anume luptă împotriva atât de nesuferitei cuperoze!

JetPeel, soluția cea mai avansată împotriva cuperozei
Nu se știe cu siguranță care sunt cauzele cuperozei, ceea ce a făcut ca tratamentele împotriva sa să fie cu atât mai dificil de identificat. Confundată adesea fie cu o sensibilitate crescută a pielii, fie cu o formă mai severă de acnee, cuperoza este în realitate o afecțiune cronică ce se poate agrava odată cu trecerea timpului, mai ales atunci când este ignorată.
Caracterizându-se prin roșeață intensă pe ten, gât și decolteu, asociată cu bufeuri, prin pete, sensibilitate sau arsuri, cuperoza îți condamnă tenul la o eternă senzație de disconfort. Cum am spus, dermatologii nu au identificat încă factorii ce stau la baza cuperozei, unii dintre specialişti înclinând spre moștenirea genetică drept principală cauză, alții spre bacteria Helicobacter pylori, de la nivelul stomacului, care apare de multe ori în strânsă relație cu dezvoltarea afecțiunii.
Suferi de cuperoză? Te așteptăm cu brațele deschise în clinica SKiN MedSpa pentru a-ți arăta că este posibil să refaci relația de dragoste și de respect cu pielea ta. Ce îți propunem? Hidrodermabraziunea cu JetPeel sau, altfel spus, cea mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale.

Ce este JetPeel, tratamentul împotriva cuperozei?
Nici nu ne trece prin cap că ai putea fi impresionată de simple promisiuni, de aceea îți precizăm că JetPeel a luat naștere în urma comuniunii dintre ultimele descoperiri ale ingineriei aviatice și ale esteticii medicale. Cu alte cuvinte, ceea ce te așteaptă în clinica noastră este un tratament complex, sigur, 100% non-invaziv și nedureros, un produs al științei și al performanței, în fața căruia cuperoza nu mai are nicio șansă. Nu fără motiv a fost onorat JetPeel cu locul întâi în competiția European Health & Spa Award, nici mai mult, nici mai puțin decât echivalentul în frumusețe al Premiilor Oscar. Da, știm, și noi am rămas fără cuvinte.
Un dispozitiv de ultimă generație, JetPeel realizează o curățare nedureroasă, sub presiune, a pielii, exfoliind delicat și îndepărtând celulele moarte, fără contact cu pielea. Este stimulată prin urmare producția de colagen, este intensificată circulația sângelui și revitalizarea naturală a pielii, se oxigenează și tonifică țesuturile, este hrănită și hidratată pielea, iar substanțele pe care le vei aplica ulterior pe piele, inclusiv machiajul, vor fi absorbite mai profund și se vor așterne mai frumos. Până și zeițele Olimpului Antic și-ar fi dorit să audă de JetPeel.

Cum funcționează JetPeel?
Cum se desfășoară acest procedeu în urma căruia vei spune adio ridurilor, acneei, cearcănelor, lipsei de elasticitate și fermitate, cicatricelor și mai ales cuperozei? JetPeel îmbunătățește dramatic textura și aspectul pielii prin oxigenarea sa sub presiune și prin hidrodermabraziune, care a înlocuit în clinicile de avangardă microdermabraziunea, fiind mai delicată, dar mai eficientă, așa cum considerăm că ar trebui să fie toate noile descoperiri.
Astfel, în prima etapă, este folosit tratamentul facial JetPeel, o combinație de oxigen de puritate 100% cu soluții ce realizează o curățare în profunzime a pielii tale și o hidratare de excepție. Jetul de aer, mixat cu aceste soluții și fiole concentrate, este propulsat cu o viteză supersonică în pielea curățată, care se va transforma pur și simplu sub înalta presiune. Pielea ta va se simți în al nouălea cer, doar nu degeaba o răsfeți cu un tratament inspirat de ingineria aviatică.
Jetpeel SKiN MedSpa
Personalul nostru va continua cu o ședință de mezoterapie care va infuza în profunzimea pielii cocktail-ul de substanțe specifice nevoilor tenului tău, fie că este vorba despre acnee, pete, riduri sau, așa cum ai bănuit deja, cuperoză. Aceste super ingrediente sunt injectate fără ac, iar tu nu va mai trebui să te temi de durere, de disconfort sau de orice altă neplăcere; în realitate, JetPeel se simte precum un masaj senzorial, un mini-duș rece cu abur comprimat pentru piele, un sentiment unic, pe care nu îl vei uita și pe care vei dori să ți-l reamintești cât mai curând.

Cât durează o ședință și de câte ai nevoie?
Te-am lămurit că nu doare, ce altceva îți mai putem povesti despre JetPeel? Ședința durează circa 45 de minute, în funcție de zona pe care o tratezi, fie că este vorba despre față, decolteu sau gât. Așa că, pregătește-te să ieși din clinica noastră cu totul alta și bucură-te de senzația că ești pe cale să începi o nouă viață, fără cuperoză.
Hidratată, oxigenată, vitaminizată, pielea ta e la fel de proaspătă ca a unui nou-născut și strălucește de încântare. Efectele se văd încă de la prima ședință, așa că JetPeel este soluția ideală înainte de un eveniment fastuos în care dorești să îți prezinți pielea ca pe o regină, fără semnele de cuperoză. Este recomandat apoi să optezi pentru încă 4 – 5 ședințe de JetPeel executate la distanță de 7 zile. Continuă cu o ședință de întreținere lunară și vei vedea că pielea ta nu mai vrea să mai cunoască altceva în afara răsfățului cu puternicul jet de aer și apă la viteză supersonică; progres, în cea mai frumoasă accepțiune a sa în beauty

Care sunt efectele JetPeel?
La final, îți enumerăm efectele fabuloase ale acestei proceduri non-invazive și nedureroase, pentru că suntem de părere că veștile frumoase trebuie reamintite constant. JetPeel va revitaliza pielea, va reface zone cu cicatrici sau cu acnee, va trata pigmentarea, petele sau semnele de cuperoză, va curăța tenul în profunzime și va hidrata intens. În plus, procedura reușește cu brio să stimuleze metabolismul și oxigenarea lipidelor, să administreze necesarul de oxigen, vitamine și suplimente pentru piele, să rejuveneze, să reducă ridurile, să crească elasticitatea și fermitatea pielii și, per total, să te facă mai frumoasă ca niciodată.

Atunci când vei părăsi clinica noastră, vei spune „la revedere” personalului, dar „adio” cuperozei! Redu simptomele cuperozei și repetă tratamentul JetPeel pentru a te asigura că niciodată nu vei mai avea de suferit de pe urma acestei afecțiuni dermatologice înfricoșătoare. La SKiN MedSpa te așteptăm să te reîmpaci cu pielea ta, să îi descoperi nevoile și să îi înțelegi necesitățile, îngrijind-o cu dragoste și devotament!

Contact

Centrul comercial Auchan Drumul Taberei,
Etaj 1,
Bucureşti, România
(+40) 729 740 704
contact@skinmedspa.ro

Comments

Popular posts from this blog

Why Do You Need to Hire A Dynamics 365 Implementation Partner?

With the introduction of Microsoft Dynamics 365, the older versions of the ERP and CRM solution has taken a back seat, and with that a new batch of professionals have made their way into the industry: The Dynamics 365 Implementation Partners . However, a lot of existing users are hesitant about seeking their assistance and think it would suffice them to rely on the in house IT professionals for implementation and other relative processes. Here we will discuss the three scenarios where you may want to hire a Dynamics 365 Service Partner . Three reasons why you need to hire a Dynamics 365 Implementation Partner: 1.      Your organization needs to migrate to cloud ERP: even though it appears a bit too much for an organization to migrate all its IT-intensive resources to a cloud platform, it is becoming almost mandatory with ERP solutions. This is because ERP requires a certain amount of integration capabilities and flexibility which can hardly be achieved with the traditional on pre

NDT Stands for Non-Destructive Testing. In Other Words

 NDT Stands for Non-Destructive Testing. In Other Words, It Is A Way of Testing Without Destroying. This Means That the Component- The Casting, Weld or Forging, Can Continue to Be Used and That the Nondestructive Testing Method Has Done No Harm. In Today's World Where New Materials Are Being Developed, Older Materials and Bonding Methods Are Being Subjected to Higher Pressures and Loads, NDT Ensures That Materials Can Continue to Operate to Their Highest Capacity with The Assurance That They Will Not Fail Within Predetermined Time Limits. NDT Can Be Used to Ensure the Quality Right from Raw Material Stage Through Fabrication and Processing to Pre-Service and In-Service Inspection. Apart from Ensuring the Structural Integrity, Quality and Reliability of Components and Plants, Today NDT Finds Extensive Applications for Condition Monitoring, Residual Life Assessment, Energy Audit, Etc. There Are Many NDT Techniques/Methods Used, Depending On Four Main Criteria:        

Microsoft Dynamics 365 Business Central Integration is Helping Enterprises Grow!

Enterprises worldwide look to minimize recurring data entry tasks from employee workloads to manage operational costs while enhancing business performances and outcomes. Smart connector tool within Microsoft Dynamics 365 Business Central (or D365BC) platform enables users to integrate business systems effortlessly, automate reports and workflow approval processes, and receive critical business data notifications on emails or messaging applications. Business Central connector is compatible with both on-premise and cloud- based deployments. The tool provides flexibility to manage the organization-wide data while enabling businesses to minimize operational costs, improve employee productivity, and boost company revenue. Read:  Business Central Benefits How It Works Connector tool transmits data between Business Process Automation (BPA) Platform and Business Central, allowing seamless data synchronization between Business Central and other business applications, including Customer R